HTML

Incifinci blog

Mindennapi gondok és örömök, amiket megosztok veletek! Amolyan élet Inci módjára...avagy hogy látja Inci a világot:-D

Képeim

Egy régebben megfogalmazódott hozzászólásom a MÁV sztrájkhoz(megtaláltam), ez a BKV sztrájk alatt is fent tartott véleményem

Incifinci 2010.01.26. 11:04

Kedves sztrájkolók! Ha már úgyis annyi időtök van itt a nagy pihengetés közepette, akkor remélem a netet és a fórumokat is böngészgetitek. Hozzátok szólok! Nem, hogy örülnétek, hogy egyáltalán van még munkahelyetek így a válság kellős közepén! Még ti szrájkolgattok és keserítitek meg azoknak az embereknek az életét akik viszont dolgozni akarnak a megélhetésükért. Nap mint nap azt lehet hallani, hogy 1000et küldenek el munkahelyükről a gazdasági válság miatt. Gondoljatok már bele, mennyivel jobb helyzetben vagytok Ti! Van munkahelyetek és biztos kereset minden hónapban. - Ja, hogy nem annyi amennyi kéne?! Képzeljétek, nekem se! És még sok ezrünknek. De legalább van!!!!Jah, ha nem tetszik ami most van?! Le is lehet ám számolni!!!!!Menj olyan munkahelyre ahol megfizetik a munkádat.!!! Jah, hogy a te végzettségeddel nincs ugrálási lehetőséged? Akkor meg fogd be a szádat és húzzál vissza dolgozni, ugyan is az én pénzemből is élsz, mert én fizetem a fizetésed és az ingyen vonatozását az egész családodnak. Én aki nap mint nap fizetem a jegyemet v. bérletemet. Így akarnak minket leszoktatni az autóról? Meg védjük a környezetet?! Hogy? Kérdem én! Ha már a vonat jegy is annyira drága, hogy jobban megéri autóval közlekedni. Anyagilag majdnem ugyan ott vagyok, ha leszámítom a késéseket, az átfagyoskodott várakozásokat, és még azt is hogy gondolnak egyet és fel sem veszik a munkát. Jó pihengetést minden MÁV, dolgozónak. Gratulálok, gondolkozni is kéne nem csak követelőzni......

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://incifinci14.blog.hu/api/trackback/id/tr131703091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tittok 2010.01.26. 12:59:10

A közlekedésben dolgozók mindig is ilyen hisztisek voltak. A nép meg le van szarva magasról. Gürizzél, ő meg pihenget.

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.01.26. 13:17:14

Te aztán tudsz tömör és velős címet adni:-))

sing-lee 2010.01.26. 14:16:22

:)) én ezért (is) járok kocsival. Olcsóbb bármelyik közlekedési formánál, kivéve amikor nyáron bicajozok...

Ifigenie 2010.01.27. 01:57:22

@Tittok: nem vagyok se bkv-s, se mávos! Szar, hogy sztrájkolnak, de legalább ők összefognak az ellen, ami szar nekik. Talán az országban a többieknek is így kéne (csak le vannak fojtva az emberek)

Incifinci · http://incifinci14.blog.hu/ 2010.01.27. 08:03:15

@Ifigenie: Tényleg nincs összefogás?! Emlékezzünk csak vissza a taxis blokádra, vagy éppen a traktoros gazdákra akik úgy szintén megnehezítették az életünket?!Amiről ugyan csak meg van a véleményem. A gazdák ha fagy van azért, ha hó van azért, ha sok az eső azért, ha szárazság van pedig azért kapják a támogatásokat. Kérdem én: mi az anyám picsáját kell nekem csinálni ahhoz, hogy hozzám is dőljön a lóvé? mert látszólag a jó munka nem kifizetendő.

Fricsek · http://fridabogi.blog.hu 2010.01.27. 09:18:51

@Ifigenie: "de legalább ők összefognak az ellen, ami szar nekik"
vagy mondjuk az orvosok összefoghatnának ,nem? és nem születnének gyerekek, és nem lenne semmilyen ellátás mert nincsenek megfizetve?? ugynmár.

kozgaztanar 2010.01.27. 15:08:05

Vannak olyan rossz strutúrák (dolgok) ebben az országban, amiket létező formájukban helyrehozni, meggyógyítani lehetetlen. Felszántani, helyét sóval bevetni, helyette újat létrehozni. Ezt lehetne. Egy barátom szerint mondjuk nyáron. Azt mondta, hogy lenne két hónap szívás, utána viszont lehetne egy jól működő tömegközlekedési vállalat.

Ifigenie 2010.01.28. 10:01:39

@Fricsek: nem úgy kell összefogni! Gyerekek meg így sincsenek...
Ez nem kéne, hogy vita legyen, a népnek nem egymásra kéne mutogatnia, hogy Te Bkv-s vagy, te közig-es vagy, te vállalkozó vagy (én egyébként az vagyok), stb, stb, és neked ezért, meg ezért jobb! Hogy miért nem? Mert pont ezt akarják "odafönt" elérni, hogy utáljuk egymást, ennél fogva sose jusson eszünkbe összefogni ellenük. Szerinted ez demokrácia?? Marhára nem az. Két dolgot tudtál felsorolni,a taxiskoat (mikor is, 91-ben talán) és a gazdákat, akik szintén nincsenek már sehol sem....összefogás értelemben.
Ez egy társadalom próbálna lenni, hogy miért nem működik?! Hát pont a széthúzás miatt! Pl. ha azt mondaná valaki, hogy menjünk sztrájkolni, mert kurva drága a benzin, és nem azért drága, mert drágán veszik, hanem azért, mert több mint 50 százaléka adó. És nehogy azt hidd, hogy csak azoknak drága, akik kocsival járnak! Nem! Mindenkinek drága, mert mindent szállítani kell, ennél fogva mindennek emelkedni fog az ára, tehát ez mindenkit érint! Szóval összefogás nagyon is kéne!
eXTReMe Tracker
süti beállítások módosítása