HTML

Incifinci blog

Mindennapi gondok és örömök, amiket megosztok veletek! Amolyan élet Inci módjára...avagy hogy látja Inci a világot:-D

Képeim

Mért féltékenyek a Férfiak a női szexuális segédeszközökre?!

Incifinci 2010.01.27. 12:23

Hogy mért is? Fogalmam sincs, de ez így van.

Furcsának találják, ha kedvesük egy vmi kis újdonságot csempész a hálószobába, de ez koránt sem jelenti azt, hogy nem stimmel vmi. Nem kell attól megijedni, hogy majd a kis játékot jobban fogja szeretni náluk, nem is értem már a feltételezést sem. Talán attól félnek, hogy nagyobb örömöt okoznak, mint ők?! Ez butaság!

Annyi helyen halljuk mi nők, hogy ismerjük meg a testünk és az élvezetek csalafinta szegét-zugát, így kénytelenek vagyunk vmi kis „szerszámot” bevonni a felfedezéshez. Mennyivel könnyebb a maszturbáció egy segédeszközzel, mint a kezünkkel, nem de? Milyen macerás a bugyiban matatni a rövid, vékonyka ujjunkkal, arról nem is beszélve, hogy mi mennyivel kevésbé férünk önmagunkhoz, mint a pasijaink. Gondoljuk csak bele, hogy egy hancur alkalmával, az előjátéknál, miközben párunk nyalogatja és finoman becsúsztatja ujját a puncikba, az még is csak mélyebbre megy, mint a mi 2-3cm-es ujjunk, amennyire hozzáférünk. Tehát ilyenkor jön az ötlet, hogy vagy beújítunk egy vibrátort, vagy maradunk a csiklóizgatásnál. A vaginális orgazmus amúgy is macerásabb dolog, tehát szerintem az saját kezünk által amúgy is lehetetlen:-( (éljen a biológia). Aztán ott vagyunk, hogy vagy kapunk a bnőinktől egy szülinap alkalmával egy vibrátort, vagy merészek vagyunk és elmegyünk egy arra alkalmas shop-ba és kiválasztjuk a számunkra legmegfelelőbb kis játékszert.

 A felfedezés öröme nagy mókákkal zajlik, amikre a pasik nem is gondolnának. Ott van például az, hogy ugye amikor bekapcsolod, rezeg ide-oda. Amúgy is elég vicces maga a szituáció, hogy ott feszítesz az ágyban a legújabb szerzeményeddel, most még azzal is szembe kell nézned, hogy az a vmit oda be is fogod dugni. Először úgy is csak izgatjuk a csiklót, hogy összebarátkozzunk a helyzettel, majd amikor eljutunk addig a merészségig, hogy becsúsztatjuk a puncikba, addigra már tudjuk, nagyon finom bizsergető ez az egész. Tehát neki állunk a felfedezésnek. Húzogatjuk ki-be, kicsit fel-kicsit le és ott van közben az a fura vibrálás is. Aztán megtapasztaljuk, hogy amitől régen annyira ódzkodtunk, nem is olyan rossz érzés. Rájövünk idővel, hogy is kell használnunk a testünket, bizonyos vibrálásokat hogy fordítsunk saját hasznunkra. Pontosan megtanuljuk az is, hogy mit hol kell éreznünk ahhoz, hogy nekünk is jó legyen. Ahogy a párkapcsolataink alatti szexuális életben is fejlődünk, úgy a vibrátorunkkal folytatott „légyottok” alatt is folyamatosan új dolgokat tanulunk és próbálunk ki.

Egy teljesen jó példa erre, hogy mennyi lány fél a popsi szextől, és nem meri odaadnia magát így módon a partnerének. Uraim! Ilyenkor milyen jól is jön egy hölgynek a vibrátor. Fél ugyan, de ki fogja próbálni, mert hát az ő fantáziáját is izgatni fogja, hogy az milyen is lehet. Próbálkozik-próbálkozik „kisbarátjával”, ha ínyére lesz a dolog, és meg tanulja használni az izmait, akkor biztosan ki fogja próbálni önökkel is, és milyen szép győzelem, amikor bebocsájtás nyernek eme féltett zugába egy női testnek.

De sorolhatnék itt bármilyen más tapasztalatszerzést, a végeredmény a fontos—Megtanuljuk használni a testünket, aminek, maguk férfiak fognak a legjobban örülni. Mert kérem szépen, maguk lehetnek akár milyen lepedő akrobaták, ha partnerük nem tudja használni a saját testét, csinálhatnak vele bár mit, úgy is kudarc lesz a vége.

Ott vannak még a gésa golyók. Amik mint tudjuk, nem csak örömszerzési golyócskák, hanem ott van a vizelet tartási problémák orvoslása és még sorolhatnám. Ez a kis játékszer is fokozhatja a férfiak örömét, persze nem feltétlenül direkt módon. Mert ha párjuk ezt a fajta segédeszközt használja izmai erősítésére, akkor abból következtetni lehet, hogy nem csak önnön cél vezérli. Az erősebb hüvely izmok segítséget nyújtanak egy hölgynek abban, hogy intenzívebben tudja izgatni a péniszt, ezáltal erőteljesebbé „varázsolja” az élvezeteket is a férfi számára. Az már egy másik dolog, hogy vannak férfiak, akik szívesen játszadoznak hölgy partnerük hüvelyében a kis golyókkal:-)Ezt persze már a hölgyek kedvére.

 

Ezt elolvasva Uraim, remélem sikerült néhány téveszmét eloszlatnom azzal kapcsolatban, hogy mért is használnak a nők segédeszközöket a maguk hancurléce mellett.

 

PáPá

 

Inci

Címkék: szexuális segédeszközök

14 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://incifinci14.blog.hu/api/trackback/id/tr911706214

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Egy igaz történet a férfi seggbe szorult vibrátorról 2010.02.18. 09:24:22

mannaEgy holland állampolgár a Konstanca megyei kórház sürgősségi osztályára került, miután szexuális aktushoz használt vibrátor a fenekébe szorult.A fiatal barátnőjével érkezett a sürgősségre, az orvosok röntgen-kép elkészítése után sebészeti úton meg...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2010.01.27. 12:49:24

Szépen átgondolt, tőled kicsit visszafogott, de remek kis poszt! :DDD

Incifinci · http://incifinci14.blog.hu/ 2010.01.27. 13:14:52

@Enchantée: a visszafogottságomon magam is meglepődtem:-))))) Hogy te mennyire ismersz már:-)))))

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2010.01.27. 13:24:47

@Incifinci: Hidd el, tudsz még meglepetéseket okozni!!!! :DDD

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.01.27. 15:03:07

Inci, és nálatok is jellemző ez a féltékenység?:-)
Amúgy ez egy tök jó tanárnénis poszt lett.:-)

vagyok, aki vagyok... 2010.01.27. 22:32:14

drágám, több ügyben is kérdéseim lesznek... ha lesz majd időm :(

abdulesmia 2010.01.28. 07:01:36

@Incifinci: az általánosítás ez esetben is igazolja, hogy nem szerencsés dolog, ugyanis nem minden férfi féltékeny a játékszerekre. Gondolj bele csak abba, mennyien vásárolnak a párjukkal együtt ilyen kiegészítőket. És tőlük többen vannak akik használják is.
A poszt egyébként jó és tanulságos a FÉLTÉKENY FÉRFIAK számára.

Incifinci · http://incifinci14.blog.hu/ 2010.01.28. 08:09:12

@abdulesmia: a posztban valóban nem emeltem ki külön, hogy azokra a férfiakra gondolok, akik nem ismerik a játékszereket. Mert aki tudja és használja is, azoknak nem kell eme oktató anyag, ők maguktól is rájönnek ugyan ezekre a dolgokra, mert figyelnek partnerükre és ismerik a pozitív következményeket. Tehát te nem tartozol bele:-)"Ádám" sem, és sztem Zizi sem.De nem akartam nevesíteni igazából.

abdulesmia 2010.01.28. 12:03:53

@Incifinci: nem is azért, félre ne érts. Csak a pontosítás kedvéért, de abban igazad van, hogy akinek nem inge...

hzizi · http://halesmas.blog.hu/ 2010.01.29. 11:06:06

jó poszt lett, én igenis tanultam belőle :-)
kikérdezés is lesz? - mert akkor még gyakorolok :-)

Incifinci · http://incifinci14.blog.hu/ 2010.01.29. 11:21:30

@hzizi: mért a suliban is csak akkor tanultál amikor felelés volt belőle? :-DDDDD Gyakorolni mindig kell, nehogy elfelejtse az ember, bár ez olyan mint a biciklizés, de azért jobb félni mint megijedni alapon, inkább gyakoroljon mindenki sokat:-DDD

irkafirka 2010.01.31. 21:18:11

Jó kis poszt let! Én is tervezek egyet, egy gésagolyó vásárlással egybekötve... ;-)

Verliebte (törölt) 2010.02.02. 11:19:27

Érdekes, hogy nekem pont Kedves mondta, hogy vegyünk. Bár én is akarnék persze, szerintem a legtöbb nő akarja :D de akkor is furcsa volt, hogy pont ő mondta

Kristopher · http://lelkirakat.blog.hu 2010.02.02. 12:08:32

Volt barátnőmnek én vettem egyet. Egy erotika kiállításon néztük ki közösen :) Szerintem én se vagyok a poszt célközönsége :p

Dr. Mészáros Ádám · http://www.feltekenyseg.hu 2010.08.05. 09:33:55

Igen, ez klasszikus féltékenységi ok. A féltékenységet itt az okozza, hogy valamiben helyettesíted a párodat.
eXTReMe Tracker
süti beállítások módosítása