HTML

Incifinci blog

Mindennapi gondok és örömök, amiket megosztok veletek! Amolyan élet Inci módjára...avagy hogy látja Inci a világot:-D

Képeim

Életjel...és a Nyuszika

Incifinci 2010.04.05. 13:05

Örömmel értesítlek benneteket, hogy még élek:-)))))))))))

Bocsánat hogy úgy eltűntem és nem tudtam befejezni a gondolat menetemet, de Hál' Istennek sikerült elköltöznöm, igaz hogy egyik pillanatról a másikra, de már lent vagyok Jászberénybe......

Nagyon hiányoznak a mindennapi blog olvasgatások és szemezgetések, egy nap alatt sajnos nem volt időm mindenkire, de ígérem pórolom, ha már meg lesz a netünk. Előre láthatóan kb.2hét.

A meló nagyon fura, igaz hogy már csináltam ezt, vagy is ilyet, de nehéz kiiktatni a berögzült mozdulatokat amit it most másképpen kell csinálnom, és át kell még szoknom. Egyetlen egy bibi van vele, hogy majd leszakad a lábam a meló végére. A talp párnácskáim olyan szinten fájnak, hogy a busztól is úgy megyek haza mint aki beszart....Ki kell majd találnom vmit erre, vmi cipő betéttel orvosolnom kell a problémát, mert amit kaptunk ESD-s cipőt, teljesen kinyírja a lábam:-(((((( Az emberek hihetetlenül kedvesek Jászberénybe és a meló helyen is. Mindenki köszön mindenkinek, mindenki segít mindenkinek.....szóval szokatlan.

Az albink egy nagyon helyes kis garzon, tök tuti elrendezéssel, pont olyan ami megfelel most nekünk:-))))A mi kis 2 személyes családunknak:-)))))))))))))

Kicsit gyorsan pörögtek az események a múltkoriban. Leszámolás (még mindig nem kaptam meg se a leszámolási papírjaimat, se a fizetésemet...), összepakolás, búcsúzkodás, költözés, hétvégi rally...közben a blog is egy éves lett....és folyamatosan azon járt az eszem, hogy fogok itt mindent bepótolni, amiről most lemaradok:-))))))))))))))))de ígérem majd igyekszem:-)))))))))))))))

Továbbra is figyeljétek Chantit, ő ír rólam, meg az élet jeleimről, én pedig ígérem, hogy amint tudok íropk nektek......

Köszönet azoknak akik írtak nekem sms-t, nagyon jól esett, hogy gondoltatok rám:-)))))))))))))) ott a nagy messzi távolban, jól esnek a bíztató szavak és a támogatás.

Most pedig lassan megint pakolnom kell, indul visszafelé a vonatom. Mindekinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket, a lányoknak kevés locsolót:-) a fiúknak sok piros tojást:-)

Chantinak pedig innen üzenem, hogy nem felejtettem el amiről beszéltünk, csak a fizu miatt, most a könyvek is késnek:-( Majd igyekszem, ha legközelebb hazajövök és megkapom már végre a pénzem, akkor küldöm őket....

 

Mindenkinek sok puszika. Legyetek rosszakak és aki nem tud úszni ne másszon fára, mert elüti a villamos:-)))))))))))))

 

PáPá

Inci

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://incifinci14.blog.hu/api/trackback/id/tr131896017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mákvirgács 2010.04.05. 14:43:04

Örülök, h minden jól alakul ;)
Ügyik vagytok :)

kozgaztanar 2010.04.05. 15:58:23

jól van, csak így tovább!

vagyok, aki vagyok... 2010.04.05. 16:29:17

nnnnaaa, ezek szerint megkaptad :))
hajrá Inci!

érzelmikáosz · http://erzelmikaosz.blog.hu/ 2010.04.05. 19:48:26

...a tavaszi zsongást kihagytad a listából...na meg a megérdemelt kis pihenést egy korsó ... társaságában! :)

Jó, hogy minden beindult nálad! :)

Várunk... :-*

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2010.04.06. 09:52:30

Küldd utánvéttel.... Nem gond, tényleg... :)))
Egyébként most úgyis tanulnom kell(ene), nem olvasgatni. ;)
Vigyázz nagyon magadra, és csak ügyesen! :))))
Sok puszi

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.04.06. 13:29:32

Jól van Inci, látom szépen alakul az új életed, és a hülyéskedés semmit nem változott.;-)

barracud4 · http://halnap.blog.hu/ 2010.04.08. 16:45:13

Jaj már úgy hiányoztál! De kitartunk, tessék szépen bedolgozni magad aztán jelentkezni!

aJeti 2010.04.12. 00:20:01

hajrá! hajrá! (hol vagy már)
eXTReMe Tracker
süti beállítások módosítása