HTML

Incifinci blog

Mindennapi gondok és örömök, amiket megosztok veletek! Amolyan élet Inci módjára...avagy hogy látja Inci a világot:-D

Képeim

Eger Rally2009

Incifinci 2009.04.06. 11:26

Huhh! Nem is tudom hol kezdjem, hát belefogok a kellős közepébe.

Idén is megrendezésre került a Start Autó Eger Rally, immáron 6dik alkalommal. Sajnos még csak 2007óta mondhatom el magamról, hogy részese vagyok ennek az örjítő hétvégének. De örömmel tölt el, hogy idén is ott lehettünk.

Pénteki nagy készülődés, már hajnalban pogi és rántott hús sütés, majd indulás a vonathoz Pestre. Párocskám jött elém az állomásra és irány Surány helyett Eger:-) Megérkerzés, gyors kipakolás, majd indulás a Dobó térre hiszen minden évben ott van a START!!! Eddig mindig felsétáltunk a várba is, de idén kettecskén nem volt hozzá kedvünk, meg már amúgy is láttuk egy párszor. A rajt ceremóni a másod osztállyal kezdődött, majd kis csúszással 8kor jöttek is az álom autók. Az egész egy vicc volt, komolyan mondom. Kevés induló, kevés szurkoló, azok is olyanok amilyenek. Kicsit lelombozódtunk az idulók számától és attól, hogy milyen emberek kiváncsiak a rallyra. Magas sarkuban billegő kisasszonyok akik kb12évesek, és a mellettük díszelgő szépfiúcskák akik azért fogták estbeli lepedőakrobatájuk kacsóját nehogy leszédüljenek a topánjukról. Számukra az este abból állt, hogy a Spicit támogató Hell, hosztesz lányait (vagy jobb kifejezés a ribancait) fényképezgették akik úgy pozoltak minha a Nyuszis Magazin címlapjára pályáztak volna. Nevetséges volt kívülről nézni őket és szánalmas, hogy egykét szoknyafellibbentés milyen hatással van a pasikra.A hölgyek hozzáértése a rallyhoz megmutatkozott amikor elindították az autókat zászlóval. Kérdés:- és akkor most felszentelik az autókat????????

De a lényeg nem is ez volt. Sajnálatos volt hallgatni az idulókat akik arról nyilatkoztak mért indulnak kisebb kategóriájú autóval, vagy éppenséggel mért tüntek el az autóról a szponzori matricák?! Válasz:- válság van!

Arról nem is beszélve mennyien el sem indultak, mert nincs elég pénz a csapatra:-(

Hát ennyire nincs pénz!

11kor sikerült is visszaérni a szállásra, majd egy kis alvás és kelés5:30kor indulás Egerszalókra.

Hullák voltunk az esti álldogálástól és a kevés alvástól, de a ránk váró élmények spanoltak minket. Jó helyet találtunk. Láttunk eleget és a fényképek is jól sikerültek.Nap sütött, szellő fújdogált és le is égtünk mint a rák. 2gyors után, lesétáltunk a rajthoz,onnan néztük és hallgattuk a wrc-k, evo-k és a super 1600-ok bődületes dübörgését. Készítettem egy két videót, majd mentünk szervíz parkba, hogy megnézzük, melyik autóból mi maradt ( ha egyáltalán maradt vmi) és hogy varázsolják őket újra:-)))

Szervíz után, mint mindig szombaton most is ki kellett látogatnunk a Szépasszony-völgybe. 2dl bor elég is volt, nagyon fáradtak voltunk. Vissza a szállásra, gyors langyos tusi és csicsika, bár attól féltem, hogy nem nagyon tudok elaludni annyira égett mindenem, de a fáradság nyert és sikerült bedobnunk a szundit. Reggel ismét koránkelés, összepakolás és már mentünk is az az napi gyorsra Egerbaktára.Helyünk megint jó volt, érdekes társaságra pedig ismét sikerült szert tenni, de ez már mit sem érdekel minket.Első gyors után lejebb sétáltunk, ha indulunk könnyebb legyen eljutni az autóhoz. Majd a következő gyors elejét megnéztük és indultunk is vissza Egerbe a Dobó-térre hiszen a CÉL is ott volt.

Billegős fiúk-lányok látványa ismét megvolt, de már sokkal kevesebben voltunk mint pénteken. Pezsgő locsolás, kupa átadás, fényképezés, videózás és indultunk is hazafelé.

Összegezve nagyon-nagyon jól éreztem magam! Megvolt minden! Autók, dübörgés, jó idő, kaja, pia, nők:-))))És egy jó kis húzós hétvége amit a párocskámmal tölthettem.

Kell ennél több?!

 

További szép napot mindenkinek!!!

 

Inci

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://incifinci14.blog.hu/api/trackback/id/tr511049246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eXTReMe Tracker
süti beállítások módosítása