HTML

Incifinci blog

Mindennapi gondok és örömök, amiket megosztok veletek! Amolyan élet Inci módjára...avagy hogy látja Inci a világot:-D

Képeim

Ismét hulla fáradtan:-(

Incifinci 2009.05.07. 09:04

Hali- Lali!!!!

Látom azért vagytok páran akik rá-rá pillangattok az oldalra, bár sokkal érdekesebb lenne, ha tudnám is hogy kik vagytok:-))) De mindegy, ha szótlanok vagytok, hát szótlanok vagytok:-)

Sikerült letöltenem a tetőcserés képeket, be is tűzdeltem az előző poszthoz, ha kiváncsiak vagytok, gördüljetek vissza egy kicsit.

 

Tegnap ismét sikerült lefárasztanom magam. Mit sem sejtve bandukolok a kávém irányába mikor egyszer csak csörög a telefonom. Apukám volt a Drága, hogy van-e kedvem elmenni vele egy kicsit dolgozni?Gondoltam Én, hát persze, mért is ne?! Amúgy is csak itthon nyalogatnám a sebeimet, hogy mennyire fáradt vagyok és hogy milyen EGYEDÜL:-(((( Így hát mentem. Azért még gyors bedobtam a kávémat, párs szó a csajokkal és már indultunk is. Persze Apuval megint hoztuk a formánkat, egy percre sem tudtunk komolyak maradni és a pakolás közben is folyton csak sztorizgattunk és rötyörögtünk. A vártnál még több is lett a melónk, de ennek mi csak örültünk, mert így egy füst aladt letudtuk a dolgot. 8órakkor sikerült befejeznünk a lepakolással is, és addigra már sikerült rájönnöm arra milyen helyeken vannak még izmaim, amit eddig soha nem éreztem. Hát most megmutatták magukat, mert most meg minden porcikám fáj:-))Nem szokta a cigány a szántást, vagy hogy is szokták mondani:-)))))))Lassan elszokok ezektől a fizikai melóktól amióta itt dolgozom az irodában, és egyre nehezebben mennek, vagy az is lehet hogy öregszem?!!! Á, az lehetetlen:-))))

Ma is megyek még meló után egy kicsit dolgozgatni. Úgy örülnék ha már egyszer végig pihenhetnék egy délutánt, mint az öreganyók. Csak ülnék a karosszékben és kötögetnék, közben pedig nézném a szappanoperákat.Há-Há, na ez soha nem fog bekövetkezni, abszolúte de nem tudom magam így elképzelni:-))

Mára ennyi volt, további szép napot!

PáPá

Inci

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://incifinci14.blog.hu/api/trackback/id/tr561107583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
eXTReMe Tracker
süti beállítások módosítása