HTML

Incifinci blog

Mindennapi gondok és örömök, amiket megosztok veletek! Amolyan élet Inci módjára...avagy hogy látja Inci a világot:-D

Képeim

Mamma Mia

Incifinci 2009.05.11. 06:56

Halihó!

Már megint nem tudom, hol is kezdjem élménybeszámolómat, annyi gondolat jár a buksimba, talán a pénteki itt maradásnál. Pénteken végre épségben ideért Párocskám, hogy innen folytassuk utunkat Győrbe, mert a hétvégénk elöltésére most ezt a helyet választottuk. Igen ám, de indulásunk után 2mp-el kigyúlladt az olajnyomást jelző lámpa az autóban és sehova tova ugyebár, nehogy motorbeállás legyen belőle és megadja magát a jól megtervezett Skoda motor. Telefonálgatás jobbra-balra, persze péntek du. senki nem elérhető, majd találtunk egy ismerőst aki volt olyan kedves és felvette a telefont. Gyors autóba ülés és már ott is volt, hogy megpróbálja orvosolni a problémát, de sajna sikertelenül:-( Meg kellett várni szombaton mire Vater hazajött vmi kütyüvel, aminek a cseréje után, mintha misem történt volna 17órás csúszással, sikerült elindulnunk.

Szombatra terveztünk egy kis sütögetést vhol kinnt a szabadban, amiből persze nem lett semmi, mert a győri ismerősök annyira punnyadtak, hogy azt nem lehet elmondani. Gondoltuk sebaj, akkor egy kora esti póker után akár el is mehetnénk vhova bulájozni, ami persze megint elég éredekesen alakult. Telefonálás körbe-körbe, mindenki oké, elég szép kis csapatnak néztünk megint elébe, hát jó. Bevásárlás hazafelé menet, SÖR kipipálva. Még beugrottunk egy menüre, nehogy éhen haljunk, majd mostmár tényleg haza. Lakótársat persze éjjeles után gyors felzargattuk, nehogy már kipihenje magát és közöltük vele a tényeket mi lesz itt este. Nagy duzzogva és besértődve( a sütögetés elmaradása miatt) rábólintott az előzetes tervekre.

Du-ra kiderült, hogy a super pókeres banda mégsem jön, mert vmi mondva csinált programuk akadt, így hát maradt, hogy 3an játszottunk és ittunk az esti buli elött. Fiúk whisky+kóla én meg maradtam a jól bevált és számomra oly kedvelt SÖRnél:-) A fiúk éjfélre már elérték a kívánt hatást( velem nem tudom mi volt, olyan volt minha egész este vizet ittam volna, pedig attól még a hideg is kiráz), így el is indultunk. A hely ahova a menet volt nincs messze, így gyalog mentünk, mindannyiunk kezében a maga kis itókájával.( még mindig semmi bajom alkohol ügyileg) A hely tömve volt amikor udaértünk és baromi meleg volt benn, ezért a felesleges textilt kénytelenek voltunk leadni a ruhatárba amiért fizethettünk is rendesen, de mindegy. Zene: Hipp-Hopp Fiúk, Cocco Jambo és barátaik, gondoltam atya ég hova keveredtem. De ez volt a legkevesebb! Akkora tömeg volt, mint amikor egyik évben azt mondta Eger rallyn egy kissrác:- Itt akkora tömeg van, hogy még azt sem lehet látni, hogyan szarik a pilóta?!!!!! Na mindegy, szóval Nagy! Akartam keresni vmi jó képességű fotót amin látszik milyen ferenetikusan jól érezzük magunkat és feltöltöm, de mivel soha nem voltam az a nagy fényképeszkedős buli közben, ezért nem is sikerült találnom:-)

Néha ki -ki kellett állnom a töbegből levegőzni egy csöppet, mert még a bugyogómból is csöpögött a víz, közben pedig figyeltem a mai fiatalságot. Komolyan mondom ez hihetetlen ami manapság folyik. A mi időnkben amikor mentünk a dizsibe, annyi volt a kiöltözködés, hogy magadra ráncigáltál vmi farmert, meg kerestél hozzá vmi szűkebb pólót, azt viszont látásra. A szexisség lekorlátozódott a mozgás és a jó megnyerő dumára. Most meg mivan? Minden csájé úgy néz ki mintha vmi divat lapból lépett volna ki, olyan smink költeménnyekkel álcázva magukat, mint Kleopátra:-)))

Kicsit alulöltözöttnek éreztem magam a farmerkámban és a gallélos teniszpólomban, de LESZAROM! Nekem legalább nem kellett azzal szenvednem mit hogyan húzzak be és mit mikor nyomjak ki:-))))) A vicc csak ez után kezdődött. Nagy bejelentés mindenki forduljon a színpad felé( ami olyan kifutó jellegű) , mert csodás lányok érkeztek a köreinkbe. Ha-Ha-Ha!!!! 5 fürdőruhás luvnya billegette ott magát jobbra-balra sétálgatva, többszöri átöltözés között, amit mindenki úgy bámult mint amikor a hentesnél keresed a legszebb marha lábszárat a pörihez. Szörnyű volt, már csak azért is, mert a helyen amúgy is mindenki olyan gebe és fullos csaj volt mint azok ott a szinpadon, és ha a ruha mennyiséget veszem sem volt több vagy kevesebb. Mert úgyebár a fullos bigéknek is mindenük kinnt volt a ruciból. Vagy is inkább úgy tudnám össze hasonlítani, hogy ami a fürdőruhás csajokon takarva volt, az a bulizósoknak kinnt volt, a mi a firőruhásoknak kinnt volt, az meg a bulizósoknak volt eltakarva. De teljesen mindegy!

Arra is rá kellett jönnöm, hogy mekkora egy mádia analfabéta vagyok( óriási nagy bánatomra persze:-)))ugyan is mint kiderült a kifutós csajok között ott volt Anettka, és aki a  legfontosabb, Dér Heni is, amire úgy derült napfény, hogy egy "igen inteligens" és "nagyon szimpatikus" csajszi amikor azt mondtam Párocskámnak, hogy :-Jé nézd ez úgy néz ki mint a Dér Heni( akit persze nem a Cosmo-ból ismerek, hanem az egyik adó pókeres műsorából)hátra fordult és "nagyon kellemes hangnemben"( mint amikor én azt szoktam mondani, hogy:-Hé! Te paraszt!!) közölte velem:- Mert ez az is, jó?! Na mondom, mekkora egy bunkó vagyok, hogy egy ilyen "felejthetetlen" és "hatalmas" sztárt nem ismertem fel. Hihetetlen!!!

Magamba is roskadtam, de egyszer csak felcsendült Takács Tamás Pocsolyába léptem ... című száma, ami rögtön kigyógyított a melankóliából:-)))) A buli ezzel a számmal véget is ért nálunk, elindultunk haza 3óra tájékán. Az otthoni Mc-s sajtburi csodás ötlet volt így lefekvés elött, szinte életet mentett. Úgyan így a másnapi hideg kóla:-)))) Haver becsajozott már végre, így csak vasárnap du. ért haza, teljesen kielégült fejjel, és nyugtázva magában, hogy Ő mekkora egy "Don Juan"

Tegnap család látogatást iktattunk be, nehogy szó érje a ház elejét. De persze elmaradhatatlan volt a:- Mért nem jöttök többször? és a :- Azért néha telefonálhatnátok! téma. De mindegy, le van tudva:-)

 

Remélem mindenkinek jól telt a hétvégéje. Most pedig mindenkinek kívánok Szép hetet!!!

 

PáPá

Inci

Címkék: média buli győr analfabéta

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://incifinci14.blog.hu/api/trackback/id/tr121114293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
eXTReMe Tracker
süti beállítások módosítása