HTML

Incifinci blog

Mindennapi gondok és örömök, amiket megosztok veletek! Amolyan élet Inci módjára...avagy hogy látja Inci a világot:-D

Képeim

Eső

Incifinci 2009.06.22. 06:48

Hahó, Jóreggelt Mindenki!

Ma egy kicsit korán kezdem az írást, talán még nem annyira punnyadt az agyam:-)

Már a tököm tele van azzal, hogy hétköznaponként 35fokban pácolódok itt az irodában és a tűző napon kell hazafelé bandukolnom, amikor viszont jön a hétvége és együtt mászkálhatnánk a Párocskámmal erre-arra, akkor meg szakad az eső, vagy olyan hideg van, hogy befagy a valagam:-((( Pont arról beszélgettünk a hétvégén, hogy milyen szerencsések vagyunk, hogy mindig van olyan témánk amiről jó egymásal elbeszélgetni. Legyen az bármi...

A baráti társaságomban a párkacsolatok nem így működnek. Nagyon furcsa azt látni és hallani, hogy hiába élnek emberek évek óta együtt, vagy csak párkapcsolatban, nem ismerik egymás gondolatait. Nem tudják melyik mit csinált az elmúlt nap, nem beszélik meg, hogy kit mi foglalkoztat, egyszerűen semmi. Néha lelkiismeret furdolásom van ha vmi olyanról tudok amiről az egyik vagy a másik nem, és bennem fel sem merül, ha az egyikről beszélek és nem tud vmiről a másik( vmi teljesen hétköznapi dologra gondolok: az egyik tanfolyamra jár, vagy az annyához ment, vagy az apjához) ilyen alapvető dolgokat nem mondanak el egymásnak. Hát ez mennyire durva? Vagy az egyik menni akar vmerre a másikkal, de nem szól neki és amikor az betervez magának vmi mást, csak a veszekedés van belőle.Mert nem komunikálnak!!!!!!!!!! A legdurvább, hogy nem értik mire gondolok amikor erről beszélgetünk:- Mért ti mindig mindent megbeszéltek? Hát ha nem is mindent, de igyekszünk minig mindenvéle témáról, dologról és gondolatról beszélgetni. Még olyanokról is amik esetlegesen nem valósak, vagy még nem történtek meg, de tudjuk egymásról, ha még is esedékes lenne akkor a másik, hogy fog reagálni. Akikről beszélek még azt sem tudják milyen volt a másiknak a napja( csak annyi, hogy jó, vagy rossz), nem hogy, hogy fog reagálni bizonyos szituációban?! Bele se merek gondolni mit csinálnának, ha egy esős napon, tévé nélkül kéne ellenniük egész nap.

Remélem az én kapcsolatom soha nem fogja elérni ezt a szintet. Bár  mivel nekünk mindig mindenről megvan a véleményünk és a komunikációval sincs semmi bajunk, nem hinném, hogy lesz olyan időszak amikor eljutunk erre a szintre.

 

PáPá

Inci

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://incifinci14.blog.hu/api/trackback/id/tr471200190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

amugy36 · http://hetevutan.blog.hu 2009.06.24. 22:42:50

Sajna nagyon sok kapcsolat nem úgy működik ahogy kellene és ennek bizony a kommunikáció hiány az oka.
No meg a strucc effektus (fejem a homokba és kész).
Én AZURAMTÓL még azt is megkérdezem, hogy mit evett reggelire és melyik csaj adta neki a boltban. Persze azt is érdekel, hogy mit csináltak a melóban és csak az ő elmondásaiból ismert munkatársai mit alakítottak éppen az nap.
pápá
eXTReMe Tracker
süti beállítások módosítása