HTML

Incifinci blog

Mindennapi gondok és örömök, amiket megosztok veletek! Amolyan élet Inci módjára...avagy hogy látja Inci a világot:-D

Képeim

Siófok beach:-)

Incifinci 2009.06.30. 14:13

Halihó, ez után az őrületes hétvége után:-)

 

Ismét Siófokon voltunk, de a mostani hétvége sokkal őrületesebbre sikeredett mint a múltkori:-) Végre megint sikerem volt egy kicsit a pokerbe is, a hangulat is faca volt, és a buli is nagyon jólsikerált.

Igaz a pénteken elhagytak a fiúk és "SAJNOS" egyedül kellett folytatnom a bulit, de azért "nagy nehezen" sikerült magam jól érezni. Hajnal 3ig nyomattam a Spagetti house, a melettünk lévő szobatársakkal, majd késöbb ( mivel már nem nagyonsikerült tovább tipegnem) a szembe lévő karaoke placcon kötöttem ki:-) A megfelelő sör mennyiség elfogyasztása után, már nem éreztem magam szégyenlősnek ahhoz, hogy magamévá tegyem a mikrofont és onnantól kezdve menekülés volt mindenkinek:-))))

A pasik is próbálkoztak rendesen, és elég mókás szituk alakultak ki a beszélgetésekből. Nem értettem mért nem tudta senki felfogni, hogy kattanjanak már le rólam, én a pasimmal vagyok, csak éppen elhagytuk egymást bulizás közben:-)))) Aztán végig gondoltam a szituációt és tényleg úgy hangzik mint vmi rossz lekoppintós szöveg. DE TÉNYLEG EZ VOLT AZ IGAZSÁG!!!!!!!:-)))))))

Reggel 6kor sikerült összetalálkoznunk a fiúkkal a szálláson, nekik is jól sikerült a foglalkozás, az alvással egyikünknek se volt problémája. 1/2 12kor a takarító néni keltette a fiúkat, hogy jó lenne ha már elhúznánk,mert nem tud takarítani:-)))) Át kellett mennünk egy másik szállásra mert csak úgy kaptunk helyet, de hál' Istennek azonnal el lehetett foglalni, és punnyadhattunk még egy kicsit kaja elött.

Az este megint szuperül alakult, bár nem sok mindenre emlékszem, az még is megmaradt, hogy nagyon- nagyon sikált a bepiálás. A hajnali kajálás rendesen meg is kavarta a gyomrom,de -Pszt......, ne áruljátok el senkinek:-)))))))

Délbe megint a takarítónő dobott ki minket a szállásról, amit soha nem fogok megérteni. Siófokra azért megy az ember, hogy bulizzon, ha már pedig bulizik, ki a tököm tud felkelni hajnali 11órakor?!  :-))))))))) Aki meg pihenni akar éjjel az meg húzzon B.fenyvesre, Béla telepre vagy a tököm tudja hova....:-)))))))

 

Szóval összegezve nagyon klassz volt minden, megint volt "DÖR, MEEE,FUCK MEEE" ATTILA MEZŐKÖVESD-ről:-))))))))

 

PáPá

Inci

 

Ui: Képek majd egy kicsit késöbb.

Címkék: buli spagetti house piálás siófok karaoke beach

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://incifinci14.blog.hu/api/trackback/id/tr551217917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
eXTReMe Tracker
süti beállítások módosítása