HTML

Incifinci blog

Mindennapi gondok és örömök, amiket megosztok veletek! Amolyan élet Inci módjára...avagy hogy látja Inci a világot:-D

Képeim

Balatonalmádis blog

Incifinci 2009.07.21. 10:50

Hali-Gali!!!!

Amint látjátok eltűntek oldalról a képek, ami csak azért van, mert fel akarom tölteni a nyaralásosokat, de arra még egy kicsit várni kell.

Hát íme, meg is érkeztünk:-( Kicsit csalódott vagyok:-( Nagyon hamar elment, pedig most több napra voltunk mint tavaly, de kb fele annyi mindent nem csináltunk. A legizgibb nap a hazajövetel volt, amikor ugyan is elmentünk Nagyvázsonyba várat nézni és lerobbant az egyik autónk, de ne haladjunk annyira előre, csak szépen sorjában.

Természetesen az indulás nem ment simán, ki ezt ki azt hagyott otthon, amiért még mindenki vissza ment egyszer. A 8órási indulásból lett is vagy fél 10. Útközben megálltunk Várpalotán egy kávéra és haspókunk nyomatott is reggelire egy somlóit, persze mindenki szakadt a röhögéstől, mert a bnőnk mindig azért sajnálkozik, hogy ő milyen kis pókhasú ( ami igaz is mert úgy néz ki mint egy 8hónapos terhes, és akik nem ismerik mindig meg is szokták tőle kérdezni) aztán amikor megláttuk azt a nagy tányér somlóit, azt hittük rosszúl leszunk, de ő egy nyekkenés nélkül bevágta az egészet.

Fél 12re megérkeztünk a kempingbe és elkezdtük intézni a papírokat. 1 kibaszott órán keresztül csak azzal foglakozott a nő, hogy kinek hogy írja meg a számlát, mert nem volt neki annyira egyértelmű. Azért elég régóta nyomatják már az üdülési csekkes nyaralásokat, ezért nem értettem, hogy min nem tud kiigazodni?! Sajnos most nem kaptunk egymás mellett sátrat, csak átlósan, de nem volt semmi gebasz, megoldottuk az átjárást némi sővény ugrasztgatással:-) Kipakolás után nyomattunk egy menüt a kemping étterméme és tűztünk is a stradra. Mint a jól lakott napközisek kidöglöttünk a napra és ott pácolódtunk este 8ig, persza azért megmártózással hűsítettük magunkat. Nap végére úgy lepirult egy két emberke, hogy alig tudtak aludni:-))))))) Az estére tervezett iszogatás a várt eredményeket nem hozta meg, de azért jól elvoltunk, beszélgettünk nevetgéltünk és beiktattunk egy kis pókert is természetesen( de minek?!).Ettünk fincsi zsíroskenyeret hagymával, paradicsommal és paprikával, az isteni volt.

A másnapról nem nagyon tudok mit írni, mert nem nagyon történt semmi említésre méltó.Reggel Timi barátosnémmal két kiló kenyérből csináltunk bundáskenyeret( már a végén azt hittem befonom a szemöldököm), aztán fürcsi, röplabda, kajcsi és ehhez hasonlók. Este megint iszogattunk, de semmi extra.

Szombaton elmentünk egy kicsit várost nézni és körbejártuk a boltokat, amolyan csjok módjára:-) Aztán hallottuk a híreket miszerint oltári nagy vihar pusztított Veszprémbe ezért izibe vissza is sijettünk a szállásra, meg amúgy is már éhesek is voltunk. A vihar jött is, pont amikor az étterembe ültünk, aminek az lett az eredménye, hogy két órás sötétségben ücsörgés után meg is kaptuk a kajánkat, de az is vmi katasztrófa volt. Az asztaltársaságunkba kértünk 2db 2személyes tálat( persze pont a milyénkkel történt a baleset) és a 2rántott husí, 2foghagymás szelet,2 rántott sajt é s a 4gomba helyett katunk: 2 r.husit, 1 natur csirke mellet, 1 r.sajtot. ( persze a másik párnak minden rendben volt) Amikor megkérdeztem a pincért, hogy mi a faszt kezdjek ezzel a szarral, mert ezzel én egyedül se lakok jól, nem hogy ketten, akkor az volt rá a válsz, hogy ne haragudjunk, de nem tudták elkészíteni rendesen, de a kellemetlenségekért mind a 8nak hoznak egy szelet tortát. Ekkor még jobban elszakadt a cérna és megkérdeztem, hogy attól megint hogy a büdös lófaszba fogok jól lakni?! Mire már abszolúte, de nem tudott válaszolni. Amikor meg kihozta a tortát vissza is küldettem vele, hogy inkább hozzon nekem sört, mert attól amúgy is jobban eltelek, meg marha hülyén jött volna ki, hogy már elötte is sört ittam utánna meg benyomatom azt az édes szart( különben sem szeretem) Úgy hogy frenetikusra sikeredett ez az ebéd.

Hál istenneki azért az esténket feldobta az egyik ügyeletes "kertész" fiú, ami aztán meghozta a kívánt mulatságos estét:-))))))))Na meg az a bizonyos négy ütem:-))))))

Hazafelé mint már említettem a várnézés után lerobban az egyik autó, szegény tréleren kellett hazahozni, mert még a falu autószerelője se tudott bele életet lehelni. Az egész 5 napba ez ért valamit. Ott együtt voltunk, együtt beszélgettünk és együtt kocsmáztunk, amire nem igazán volt addig példa, hogy mind a 14en egy helyen legyünk, egy időben.

Kb fél 11re haza is érkeztünk, hulla fáradtan, csak az az egy dolog vígasztalt, hogy másnap még szabiztam, mert bizti nem lettem volna képes kiemelni a hátsómat az ágyból:-)))))

Összességében nem volt ez a nyaralás rossz, csak annyi, hogy látszik nem csak MI, Klánok voltunk nyaralni. Tavaly jobb volt. Slussz-passz!!!!

A képeket meg majd igyekszem minél hamarabb megszerezni mindenkitől, aztán már nézegethetitek is.

 

További szép napocsát:-)))

 

PáPá

Inci

Címkék: vihar autó nyaralás vidámság ivászat lerobbant b.almádi

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://incifinci14.blog.hu/api/trackback/id/tr871258363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
eXTReMe Tracker
süti beállítások módosítása