HTML

Incifinci blog

Mindennapi gondok és örömök, amiket megosztok veletek! Amolyan élet Inci módjára...avagy hogy látja Inci a világot:-D

Képeim

Egyedül:-(

Incifinci 2009.04.07. 10:15

Halló Szép Jó Napot!

Na azért alakulok blog ügyileg, de még nem nagyon tudom, hogy mit és hogyan?!Majd belejövök, mint kiskutya az ugatásba:-)))

Ezek a mindennapok egyre fostalicskábbak. Egyedül tengilengizek, egyedül vacsizok, egyedül sétálgatok:-((( És egyedül vagyok a kis gondolatocskáimmal is. Nincs kivel megbeszélnem a napjaimat.Inkább a szellemi egyedül lét ami a legrosszabb, nem is a fizikai. Arra ott vannak a barátok akik igyekeznek feldobni, ami ebben a klassz időben nem is olyan nehéz. Szar ez a távkapcsolatosdi, de sebaj mindennek eljön a maga ideje.

Jobb hijján tegnap megint kint voltam a helyünkön és már megint Póker. Lassan rá kell jönnöm, hogy nem az én játékom.  De mindegy, a társaság és a jó hangulat elmaradhatatlan.Minek üljek otthon egyedül, csak a plafont tudnám nézegetni, mert ugye a tévében semmi extra. Mónikát nem nézek, mert van otthon egy, a Joshi meg kezetfoghat a Mónikával. Nem vagyok kíváncsi, hogy a kisebbség, hogy ütlegeli egymást a kamera elött. (Az irodából kinézve az ablakon ezt délelöttönként is megtehetem).

Lassan itt a Húsvét, kéne készülődnöm, ezen jár az agyam. Neki kéne állnom a tavaszi nagytakarításnak( amit azt hiszem ma du. meg is ejtek), be kéne vásárolnom is. Remélem nagyon jó időnk lesz, mert tavaly sajnos a korai időpont miatt elmardt az álltalam szervezett bográcsozás(baromi hideg volt még márciusban). Úgyhogy így 2év után, már jó lesz kint tölteni a szabadba ezt a napocskát:-)))) Napsütés, haverok, kajcsi, és persze ami elmaradhatatlan, sok sok SÖR:-))))( aki ismer azt biztosra veszem, hogy várta már ezt a szót a mondatom végén:-)))))

Mára azt hiszem ennyi!

PÁPÁ

Ui:" A sör lassan butít, de nem baj én ráérek!"

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://incifinci14.blog.hu/api/trackback/id/tr191051345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
eXTReMe Tracker
süti beállítások módosítása