HTML

Incifinci blog

Mindennapi gondok és örömök, amiket megosztok veletek! Amolyan élet Inci módjára...avagy hogy látja Inci a világot:-D

Képeim

Meglepetések Hete!!!

Incifinci 2009.04.27. 12:18

Hahóka!

Hát bocsi hogy a múlt hétre csak egy poszt sikeredett, de van mentségem, tényleg:-P

Párocskámmal múlt héten ünnepeltük az első évfordulócskánkat és hát volt meglepetés bőven. Az egész egy telefonhívással kezdődött. Szerdán jobb híjján megint a helyünkön tengettem délutánom óráit, amikor egyszer csak hív a Szerelmem, hogy évfordulónkon köszöntsön. Kérdezgettem merre vagyok, mit csinálok és egyszer csak ott termett a hátam mögött:-)))) Volt nagy éljenzés, puszilgózás és ölelkezés, de a meglepinek még koránt sem volt vége. Közölte velem, hogy holnap nem kell mennem dolgozni, mert már szabit kért nekem és pakoljam össze a kis motyómat, mert "elrabol" egy hosszú hétvégére:-)))Ekkor még sejtelmem sem volt, merre is készülődünk, de estére kiderült, hogy a célpont Hévíz! Nagy izgalommal készültem este, hogy a reggeli indulás zökkenő mentes legyen. 2körül le is értünk, felkisértek minket a szobánkba, ahol ámulatba ejtő látvány fogadott. Szavakkal nem tudom le írni az elém táruló látványt, aki kiváncsi nézze meg: www.prestigehaz.hu-címen.

Kényelem, nyugodtság, lazulás, ezekkel a szavakkal tudnám a legjobban jellemezni az elmult hétvégémet. Reggelente a kajcsi után bementünk a központba nézelődni, sétálgatni, beszélgetni, Sörözni:-))) Körbejártuk a hévízi tavat, körülötte lévő park egy részét, egyik nap még a térképről is sikerült kisétélnunk, miközben a golfpályát kutattuk föl. Nem tudom elégszer emlegetni NYUGODTSÁG volt minden. Nem rohantak az emberek, nem volt zajongás, nem volt tolakodás, kocsi dudálás. Minden csak úgy volt, nemes egyszerüségével.Délutánonkén( du-i szundi után) igénybe vettük a szálloda wellnes részlegét. Kicsit kínoztattuk magunkat a szanuában( ami teszem hozzá nagyon baró volt), majd kényeztettük hab testünket a pezsi fürdőben vagy éppen a zuhany alatt is. Halk zene, víz csobogás, NYUGODTSÁG.

Második és harmadik este elmentünk vacsizni, és utolsó estére egy kis pezsgőzést is beiktattunk ebbe a szupi hétvégébe. Persze vannak olyan részletei is a hétvégének amiről nem szeretnék írni, mert ugyebár az nem publikus, csak úgy simán FANTASZTIKUS:-)))))))

Ez úton is szeretném még egyszer megköszönni a Kedvesemnek, hogy ilyen gyönyörű meglepetést szerzett nekem erre a hétvégére!!!!!! ( Én is Szeretlek Kincsem!!!!!)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tegnap délután értünk haza, és rossz volt az a tudat, hogy a reggeli együttkelés után ismét el kell válnunk. Már vissza is ment a munkahelyére és csak csütörtökön találkozhatunk újra. Az emlékek és a fényképek erre a hétre egy kicsit könnyebbé teszik a különlétet, de mennyivel, jobb lenne ha együtt sztorizgatnánk az ismerősöknek, milyen klassz is volt nekünk.

 

Remélem mindenkinek jó hétvégéje volt és mindenki jól érezte magát ahol volt.

PáPá

Inci

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://incifinci14.blog.hu/api/trackback/id/tr251089084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
eXTReMe Tracker
süti beállítások módosítása