HTML

Incifinci blog

Mindennapi gondok és örömök, amiket megosztok veletek! Amolyan élet Inci módjára...avagy hogy látja Inci a világot:-D

Képeim

Tetőcsere!!!

Incifinci 2009.04.30. 09:46

Gondoltam még pöttyintek pár sort, így a hétvége előtt, legyen mit olvasi ezen a hosszú hétvégén.

Holnap reggelre tervezett tetőcserénket remélem sikerül kiviteleznünk, bár nagyon félünk az esőtől. Reggel 8ra tervezzük a kezdést. Fiúk a tetőn, csajok a konyhában. Lesz nagy móka én már most látom, de az eső minden számításunkat kereszbe húzhatja. Keddóta mondják azt a hülye esőt, de még mindig nem ért ide, amúgy meg gondoltam, hogy pont ilyenkorra fogja időzíteni magát. Nálunk, vagy nekünk soha nem mehet semmi csak úgy simán. Nagy munka elé nézünk, az biztos, reméljük mindent sikerül erre a hétvégére időzítenünk, mert hét közben senki nem ér rá, azt pedig végképp nem szeretném, ha tető nélkül maradnánk a jövő hétre. Az azért elég rizikós lenne:-))))

Idő közben nekiláttunk barátosnéimmel megszervezni névnapunk buliját. Hát mondanom sem kell, nem egy egyszerű dolog. Ha jól számolom csak az elmúlt héten 5 helyszín és két időpont is felmerült, de ami biztos még az sem biztos:-)))) Elég nagy a társaság és nem könnyű mindenkihez alkalmazkodni, bár ezt nem mindenki és nem minden buli alkalmával szokta figyelembe venni, de sebaj. Egy kis szalonna sütögetés, jó baráti társaság és persze az elmardhatattlan SÖRÖCSKE:-))) Mondom én- kell ennél több?! :-)))) Már nagyon várom/ várjuk!

 

Mára azt hiszem csak ennyi jutott. Talán majd hét elején a beszámolóm hosszabbra fog sikerülni.Erre a hosszú hétvégére kívánok mindenkinek jó kikapcsolódást, szép időt és jó társaságot az időtöltéshez.

 

PáPá

Inci

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://incifinci14.blog.hu/api/trackback/id/tr941095101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
eXTReMe Tracker
süti beállítások módosítása